0
0,00 rsd

 

 

Preuzimanje pošiljke

Kuriri BEX-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za Nijansu doo) pošiljke:

OPCIJA 1. donose na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h.

OPCIJA 2. isporuka robe u BEX paket shop koji je dostupan u svim većim gradovima u Srbiji, odakle paket možete preuzeti kada Vama odgovara. Radno vreme paket shopova i adrese pogledajte na linku: BEX PAKET SHOPOVI ADRESE

Cenovnik isporuke možete pogledati na stranici Uslovi kupovine.

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i utvrdite da li postoje neka vidna oštećenja.

Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite pozivom na broj 064 827 6578. Ukoliko na pošiljci ne postoje vidljiva oštećenja, preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči dva puta. Uobičajena praksa je, ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na broj telefona koga ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.