Najpopularniji
proizvod
B2B Portal
Registracija Uloguj se

Pun naziv pravnog subjekta: Nijansa D.O.O. ; Poštanska adresa: Kosovska 2, 18000 Niš ;  

Matični broj: 07592558 ; Poreski broj (PIB):100620458 ; Delatnost i šifra delatnosti: 4675

Web adresa: www.nijansa.rs ; Kontakt e-mail: online@nijansa.rs

Kontakt telefoni:

-Maloprodaja:

Niš: 018/212-845;  553-059;  4533-666; Leskovac: 016/215-825 ; Pirot: 010/321-444 ;

Negotin: 019/545-488 ; Smederevska Palanka: 026/341-67

-Veleprodaja:

Niš: 018/512-400

 

NEKOLIKO REČI O NAMA

Nijansa DOO, osnovana decembra 1990. godine u Nišu, počela je sa jednim maloprodajnim objektom, da bi danas, nakon dvadeset godina, postala najveća veleprodaja boja i lakova, alata, stolarije, podova. Jednom rečju - sve za kuću. Danas, Nijansa DOO je distributer svih najznačajnijih brendova prisutnih na tržištu Srbije. Nijansa DOO sa tradicijom dugom preko 20 godina je uvek bila i ostaje na vrhu sa ponudom, kako kvalitetom, tako i raznovrsnošću.

NAŠE PREDNOSTI

→ Profesionalni partnerski odnosi sa svim klijentima kako na domaćem tržištu tako i na internacionalnom planu.

→ Dugogodišnje iskustvo, stručnost i tradicija u odabiru najkvalitetnijih materijala.

→ Široka lepeza proizvoda koja zadovoljava preferencije svih klijenata i koja je u skladu sa aktuelnim trendovima i tendencijama u ovoj grani poslovanja, kako bi se ostvarila obostrana satisfakcija u poslovanju. 

→ Diverzifikacijom proizvoda i širokim asortimanom izdvajamo se kao lideri u okviru naše industrijske grane.

→ Elektronsko poslovanje prilagođeno navikama kupaca je izuzetno user- friendly i  omogućuje bržu i lakšu komunikaciju sa kupcima i efikasniji tok i monitoring porudžbina. Takođe, ova vrsta poslovanja pruža mogućnost za visoku personalizaciju i kastumizaciju, kako bi se izašlo u susret potrebama kupaca.

→ Poštovanjem standarda poslovanja, efikasnim sistemom poručivanja i pravovremenim transportom izdvajamo se u odnosu na konkurenciju.

→Privredno društvo Nijansa doo posluje od 1990. godine i u svom sastavu ima veleprodaju boja, lakova, podova, polikarbonatnih ploča, alata, sigurnosnih i sobnih vrata, jednom rečju sve za kuću i oko nje.

→ Nijansa DOO vodi računa da ponuda veleprodaje bude konstantno dopunjavana u skladu sa potraživanjima tržišta. U veleprodaji Nijansa DOO možete se snabdeti i kompletnim knauf i rigips sistemima po najpovoljnijim cenama i uslovima. Naravno da treba naglasiti da se kompletan program iz cenovnika dovozi na adresu kupca.

→U svim našim maloprodajnim i veleprodajnim objektima čeka Vas široki spektar proizvoda visokog kvaliteta koji simboliše Nijansu. Dvadesetogodišnje iskustvo osigurava visok kvalitet proizvoda koje zastupamo. Od boja i lakova preko PVC stolarije i laminata. Proizvode koje nudi Nijansa zauzimaju vodeće mesto kako na našem, tako i na svetskom tržištu.

Rešenje APR  

PDV