WPC-ZAVRŠNA LAJSNA/BRAON - Nijansa d.o.o.
0
0,00 rsd

WPC-ZAVRŠNA LAJSNA/BRAON

Šifra: W512
Maloprodajna cena: 650,00 din. WebCena: 650,00 din.
Količina
Ovaj proizvod možete preuzeti samo u našim MP objektima.

WPC decking (eng. wood-plastic composite; deck - paluba) jeste kompozitni materijal napravljen od drveta i plastike. WPC koji mi imamo u ponudi se sastoji od 60% drveta, 30% plastike i 10% vezivnih komponenti.

Spoljna primena za podove terasa, bašti, prostora oko bazena u dvorištima, za bašte kafića, letnjikovaca... Unutrašnja primena za saune, fitnes centre, spa centre, za izradu stepeništa...

Budući da se pravi od piljevine ili drugih ostataka u drvnoj industriji i reciklirane plastike, WPC ide u red u ekoloških materijala.

PREDNOSTI WPC DECKINGA U ODNOSU NA DRVO

  • Izgled dekinga napravljenog od WPC-a može biti veoma sličan čistom drvetu, sa sličnim taktilnim osećajem prilikom gaženja; nema trnja i čvorova kao kod drveta; naš decking je dvostran, može se postavljati tako da ima teksturu drveta, ili rebrastu strukturu gazeće površine (protivklizna)
  • Nema potrebe za bilo kakvim premazima – lakovima, uljima i sl. koji su neophodni za zaštitu i održavanje drveta
  • Ne truli; ne korodira; ne rasušuje se (ne puca) kao drvo; stabilan pri svim vremenskim prilikama – kiša, sneg, led, visoke letnje temperature;
  • U određenom procentu menja boju, posvetli, u prvih 6 meseci od postavljanja kada dobija konačan izgled
  • Lakša obrada i montaža kao i veće mogućnosti za prilagođavanje specifičnim zahtevima prostorima; mogućnost provlačenja kablova kroz šupljine decking-a, struja, grejanje itd.

 

Dimenzije završne lajsne 2900x38x38.


Vezani artikli


Srodni proizvodi