COOL-UNIVERZALNI GRAĐEVINSKI LEPAK 25/1 - Nijansa d.o.o.
0
0,00 rsd

COOL-UNIVERZALNI GRA.LEPAK 25 kg

Šifra: CL01
Maloprodajna cena: 390,00 din. WebCena: 390,00 din.
Količina
Ovaj proizvod možete preuzeti samo u našim MP objektima.

Cool Uni lepak

Univerzalni građevinski lepak koji se koristi za lepljenje stiropora i mrežice. Pakovanje je u ambalaži od 25 kg.

Karakteristike proizvoda:
COOL Uni građevinski lepak za mrežicu i stiropor je izrađen od polimera i cementa za lepljenje toplotno-izolacionih ploča od stiropora i armiranje mrežice.

Sastav rastvorljivog Cr (VI) u lepku manji je od 0,0002% u okviru roka trajanja i i uslova lagerovanja koje je propisao proizvodjač.

Način korišćenja:
Vrši se priprema podloge: Podloge od betona (starog više od2 meseca), opeke, produžnog maltera, salonita itd., moraju biti očišćene, ravne, čvrste, suve i nesmrznute.

Postupak pripremanja mase:
Sadržaj vreće od 25 kg umešati sa 6 litara vode, elektromešačem  ili ručno, dok masa ne bude homogena. Smešu ostaviti da stoji 10 minuta i ponovno  promešati.

Primena:
Lepljenje izolacionih ploča: COOL lepak nanosi se trakasto uz ivice ploče i tačkasto po sredini, a zatim se ploča pritisne na podlogu koja je prethodno pripremljena. Preporučeno  tiplovanje stiropornih ploča je najmanje 6 tiplova na m². Pokrivena površina ploče lepkom mora da bude veća od 40%. Optimalna radna temperatura je između +5°C i +30°C.
Obrada izolacionih ploča: Na ploče koje su zalepljene (posle 2 dana) COOL lepak naneti metalnom gletaricom u debljini od 2 - 3 mm. Sloj treba ostaviti da se suši 48 sati (u normalnim uslovima), a nakon toga obraditi dekorativnim malterom. Poželjna radna temperatura je između +5 i +30°C.

Potrošnja: 3,0 - 4,0 kg/m²


Vezani artikli


Srodni proizvodi

447,00 din.

HEN-CERESIT CT 83 25/1

U korpu