COOL-GOLD VODOPERIVA BOJA 15KG - Nijansa d.o.o.
0
0,00 rsd

COOL-GOLD VODOPERIVA BOJA 15KG

Šifra: 207
Maloprodajna cena: 1.850,00 din. WebCena: 1.850,00 din.
Količina

 Acrylic GOLD visokopokrivna boja za enterijer


Karakteristike proizvoda:

COOL GOLD Acrylic je ekološka, paropropusna i periva boja koja se odlikuje belinom i visokom pokrivnošću. Otporna je na vlažno brisanje. Cool gold acrylic se koristi za 
dekorativnu zaštitu zidova i plafona u enterijeru.


Način primene:

Pre nanošenja COOL GOLD boje površine moraju biti čvrste, suve i čiste bez prljavštine, ulja, masti i prašine. Pre bojenja, potrebno je izvršiti impregnaciju zidova COOL podlogom u zavisnosti od stanja površine. Nanosi se valjkom, četkom ili prskanjem u dva sloja. Pre upotrebe boju treba razrediti vodom do 10% (bela i pastelni tonovi),a intenzivne nijanse razredjujemo vodom maseno do 5 %. Pre razredjenja treba dobro izmešati sadržaj kante. Drugi sloj nanosi se preko suvog prvog sloja posle 4-6 h. Željena nijansa dobija se mešanjem COOL GOLD i COOL koncentrat tonera (pastelni tonovi). Optimalna radna temperatura je između +10ºC i + 30ºC. Ne sme da se koristi na temperaturi nižoj od +5ºC. Posle upotrebe, alat treba odmah oprati vodom.

Potrošnja:

170-200 ml/m2 u dva sloja u zavisnosti od upojnosti podloge.

Rok korišćenja:

Rok trajanja je 18 meseci od naznačenog datuma na ambalaži. Čuvati u originalnoj,zatvorenoj i neoštećenoj fabričkoj ambalaži na temperaturi između +5ºC i + 25ºC. Čuvati od smrzavanja.


Vezani artikli


Srodni proizvodi