AK-ZIDNA REŠETKA SA REGULATOROM 425X190 BELA - Nijansa d.o.o.
0
0,00 rsd

AK-ZIDNA REŠETKA SA REGULATOROM 425X190 BELA

Šifra: A673
Maloprodajna cena: 3.260,00 din. WebCena: 3.260,00 din.
Količina

Zidna rešetka sa pokretnim lamelama služi za dovođenje i odvođenje vazduha u sistemima ventilacije, klimatizacije ili grejanja. U ramu rešetke su ugrađene nezavisno ručno pokretne lamele u jednom redu. Okretanjem lamela podešava se pravac strujanja vazduha.

Zidna rešetka se ugradjuje na zid ili na spuštene plafone, u malim, srednjim ili velikim prostorijama (ostave, kupatila, stanovi, robne kuće, restorani, sale za konferencije i dr.) Oblik rešetke omogućava lako uklapanje u visoke zahteve enterijera, a ujedno i veliki kapacitet razmene vazduha bez buke i turbulencije. Strujanje vazduha je omogućeno u 1 ili 2 smera, kako bi se vazdušni talas brzo promešao sa vazduhom u prostoriji.  Strujanje vazduha je omogućeno u 1 ili 2 smera, kako bi se vazdušni talas brzo promešao sa vazduhom u prostoriji. 

Na zidnoj rešetki je ugradjen regulator protoka sa suprotnosmernim krilcima i zajedničkim pogonom (damper). Regulator protoka "RP" se koristi u različitim vazdušnim sistemima da bi se promenila količina vazduha ili pritisak vazduha. Kontrolu strujanja vazduha na samom regulatoru je moguće vršiti ručnim podešavanjem preko plafonske rešetke. Za potrebe tržišta je moguća instalacija elektroregulatora.


Vezani artikli


Srodni proizvodi