Specijalna ponuda

U svim našim malo prodajnim i vele prodajnim objkektima čeka Vas širok spktar proizvoda viokog kvaliteta koji simboliše DOO Nijansu.
Dvadesetogodišnje iskustvo osigurava visok kvalitet proizvoda koje zastupamo. Od boja i lakova preko PVC stolarije i laminata. Proizvode koje nudi Nijansa zauzimaju vodeće mesto kako na našem tržištu tako i svetskom. Iz proizvodnog asortimana izdvajamo.

Za izvođače

Za sve veće nabavke odobravamo popuste, a dajemo i posebne pogodnosti za izvođače.
Sva roba kupljena kod nas dostavlja se na kućnu adresu kupca u kratkom vremenskom roku. Našim postupcima gledamo da izađemo u susret što više možemo, kako profesionalnim izvođačima radova, tako i krajnjim kupcima.
Nevena color doo - Fabrika boja i lakova
NOVO !!!!! COOL linija akrilnih boja punog tona 18 nijansi boja velike pokrivne moći. Treba naglasiti da je COOL asortiman za kratko vreme istisnuo sa police mnoge renomirane proizvođače.
proČitaj viŠe
HURRICANE ALATI
Svetski poznat brend HURRICANE alata je izrađen od vrhunskih, probranih čelika dobijenih klasičnim načinom izrade koji se primenjuje unazad stotinama godina. Najveći deo alata je izrađen procesom hladnog kovanja u cilju zadržavanja visokog kvaliteta čelika. Kvalitet HURRICANE alata se dokazuje iz dana u dan velikim brojem prodatih primeraka, a malim procentom reklamacija.
proČitaj viŠe